Recipes

More

BBQ Chicken With Garlic Rice Recipe

BBQ Chicken With Garlic Rice Recipe

  • PREP TIME
    20
  • COOK TIME
    30
  • SERVING
    3

Research Content

BBQ Chicken: Now serving you a delectable BBQ Chicken Recipe with Garlic Rice. BBQ Chicken Recipe is taste beyond imagination and easy to make at home. Give it a try and share your experience with us.

BBQ Chicken: Now serving you a delectable BBQ Chicken Recipe with Garlic Rice. BBQ Chicken Recipe is taste beyond imagination and easy to make at home. Give it a try and share your experience with us. 

 Ingredients

Ingredients for Chili Tangy Barbecue sauce:
Ingredients for chicken:
Ingredients for garlic rice:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a saucepan mix ketchup, apple cider vinegar, brown sugar, salt, black pepper, onion powder, mustard, lemon juice, Worcestershire sauce, chili flakes, BBQ sauce and water.Bring mixture to a boil and reduce heat to simmer. Cook uncovered, stirring frequently, for 10 to 12 minutes at least or until thicken.

2 .
In small bowl, mix brown sugar, paprika, cumin, garlic salt, BBQ sauce and chili powder. Rub both sides of K&N’s Tender Brest with seasoning mixture.

3 .
Place K&N’s Tender Brest on grill pan over medium heat. Cover grill pan and cook both sides for 8 to 10 minutes or until tender.

4 .
In separate pan heat oil, sauté garlic then add white pepper and soya sauce. Then add boiled rice in it and mix it well. Your garlic rice is ready.

5 .
Your BBQ Chicken With Garlic Rice Recipe is ready to serve.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک سوس پین میں کیچپ، سیب کا سرکہ، براؤن شوگر، نمک، کالی مرچ، پیاز پاؤڈر، مسٹرڈ، لیموں کا رس، ووسٹر شائر سوس، کٹی لال مرچ، باربی کیو سوس اور پانی ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔اب اس مکسچر کو ابلنے دیں اور آنچ ہلکی کر کے دم پر رکھ دیں۔پھر ڈھکے بغیر اچھی طرح دس سے بارہ منٹ کے لئے مکس کریں۔

2 .
ایک چھوٹے باؤل میں براؤن شوگر، پیپریکا، ذیرہ، لہسن، نمک، باربی کیو سوس، چِلی پاؤڈر اور ٹینڈر بریسٹ ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

3 .
پھرگرل پین میں ٹینڈر بریسٹ رکھیں اور ڈھکن سے ڈھانپ کر دونوں سائیڈوں سے آٹھ سے دس منٹ کے لئے اچھی طرح پکائیں۔

4 .
ایک برتن میں نمک،پانی اور چاول ڈال کر اسی فیصد ابلنے تک پکائیں۔اب چالوں کو چھان کر سائیڈ پر رکھ دیں۔پھر ایک دوسرے پین میں کھانے کا تیل گرم کر کے اس لہسن، سفید مرچ اور سویا سوس ڈال کر بھون لیں۔اب اس میں چاول ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔

5 .
مزیدار باربی کیو چکن وِدگارلک رائس تیار ہیں۔

Recipe Tips