Recipes

More

Baked Chicken with Onion Salad Recipe

Baked Chicken with Onion Salad Recipe

  • PREP TIME
    10
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    3

Baked Chicken with Onion Salad is a surprisingly delicious Middle Eastern recipe that's perfect to try if you are looking for something new to eat. Make your family time memorable by making this unique Baked Chicken with Onion Salad and let us know how it turned out.

 Ingredients

Ingredients for Baked Chicken:
Ingredients for Onion Salad:
Ingredients for Assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl add Chicken, garlic, lemon juice, BBQ Sauce, Black pepper, Cinnamon Powder, Paprika Powder, oil, salt, coriander powder and onions. Mix it well. Refrigerate for 1-2 hours.

2 .
Bake Chicken in a pre-heated oven at 180°C for 15-20 minutes.

3 .
Your Baked Chicken is ready. Set aside.

4 .
In a bowl add onion, hot water and soak the onion for 4-5 mins.

5 .
In a bowl add soaked onions, green coriander, lemon juice, paprika, black pepper and salt. Mix well and onion salad is ready to serve.

6 .
Dish out the baked chicken on Afghani Naan and top it with onion salad and roasted peanuts. Your Baked Chicken with Onion Salad is ready.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
بیکڈ چکن بنانے کے لئے ایک باؤل میں چکن، لہسن، لیموں کا رس، باربی کیو سوس، کالی مرچ، دار چینی پاؤڈر، پیپریکا پاؤڈر، کھانے کا تیل، نمک، دھنیا پاؤڈر اور پیاز ڈال کر اچھی طرح مکس کرکے ایک سے دو گھنٹے فریج میں رکھ دیں۔

2 .
چکن کو پہلے سے گرم اوون میں ایک سو اسی کے درجہ حرارت پر پندرہ سے بیس منٹ کے لئے بیک کر لیں۔

3 .
بیکڈ چکن تیار ہے۔

4 .
پیاز سلادبنانے کے لئے ایک باؤل میں گرم پانی ڈال کر اس میں پیاز کو چار سے پانچ منٹ بھگو کر رکھ دیں۔

5 .
اب ایک باؤل میں بھگویا ہوا پیاز، ہرا دھنیا، لیموں کا رس، پیپریکا، کالی مرچ اور نمک ڈال کر اچھی طرح مکس کریں۔پیاز سلاد تیار ہے۔

6 .
بیک کئے ہوئے چکن کو افغانی نان پر رکھ کر اس پر پیاز سلاد اور روسٹ کی مونگ پھلی رکھیں۔مزیدار بیکڈ چکن پیاز سلاد کے ساتھ تیار ہے۔

Recipe Tips