Recipes

More

Butter Chicken Crunchwrap Recipe

Butter Chicken Crunchwrap Recipe

  • PREP TIME
    15
  • COOK TIME
    20
  • SERVING
    4

Research Content

Make delicious Butter Chicken Crunchwrap today a home. Truly the best Butter Chicken Crunchwrap, full of cheesy flavor then Tortilla crunch outside. Make it and enjoy it. Here is another type of Chicken butter recipe type.


 Ingredients

Ingredients for chicken:
Ingredients for Curry Sauce:
Ingredients for assembling:

DIRECTIONS

If you are looking for some delicious recipes which are easy to make then look no further. SooperChef gives you a variety of recipes with easy step by step procedures which makes it easy to follow. Tried and tested recipes which every foodie will love to try.

1 .
In a bowl, mix lemon juice, salt, chili powder, turmeric, ginger garlic paste, oil and marinate chicken fillets for 15 to 20 minutes.

2 .
Grill each chicken fillet on a grill pan and then cut fillets into cubes.

3 .
To make curry sauce sauté cloves, black cardamom, green cardamom, cinnamon stick and bay leaf in oil. Then add chopped onion and cook until translucent.

4 .
Add ginger garlic paste, tomato puree, paprika, cumin powder, garam masala, salt, green chilies, yogurt, butter and fresh cream. Cook for 2 to 3 minutes and then add chicken cubes and cook for another 5 minutes or until dry. Note: Remove excess oil from the pan.

5 .
Take a large tortilla, place cooked chicken in the center of it in square shape. Top it with mozzarella cheese.

6 .
Now wrap it in square pattern making a box like shape.

7 .
Cook on low flame on a flat pan, cook each side for 4 to 5 minutes or until light golden.

8 .
Your crunch boxes are ready to serve. Serve hot.


 اجزاء

DIRECTIONS

اگر آپ مزیدار اور آسان ریسپیز ڈھونڈ رہے ہیں تو آپ کو کہیں اور جانے کی ضرورت نہیں۔ سوپر شیف آپ کو مختلف اور آسان ریسپیز فراہم کرتا ہے جو کہ باآسانی بنائی جا سکتی ہیں۔ آزمودہ ریسپیز جو کہ ہر کھانے والے کی پسند بنے۔

1 .
ایک باؤل میں لیموں کا رس، نمک، لال مرچ پاؤڈر، ہلدی، ادرک لہسن پیسٹ اور کھانے کا تیل ڈال کر پندرہ سے بیس منٹ کے لئے چکن فلِٹس کو میرینیٹ کر لیں۔

2 .
اب ہر ایک چکن فلِٹس کو گرِ ل پین پر گرِ ل کر لیں اور فلِٹس کو ٹکروں میں کاٹ لیں۔

3 .
ایک پین میں کھانے کا تیل گر م کر کے اس میں لونگ، کالی مرچ، سبز الائچی، دار چینی اور کڑی پتا ڈال کر بھون لیں۔اب اس میں چوپڈ پیاز ڈال کر تھوڑی دیر پکا لیں۔

4 .
پھر اس میں ادرک لہسن پیسٹ، پسے ہوئے ٹماٹر، پیپریکا، ذیرہ پاؤڈر، گرم مصالحہ، نمک، ہری مرچیں، دہی، مکھن اور فریش کریم ڈال کر دو سے تین منٹ کے لئے پکائیں۔اب اس میں چکن کے ٹکڑے ڈال کر پانچ منٹ اور پکا لیں۔

5 .
ایک بڑا ٹورٹیلا لے کر اس کے درمیان میں تیار کیا ہوا چکن رکھیں اور اس پر موزریلا چیز ڈالیں۔

6 .
اب اس کو چکور شکل میں بند کر لیں۔

7 .
پھر توے پر ریپ کو ہلکی آنچ پر ہر سائیڈ سے چار سے پانچ منٹ کے لئے پکائیں۔

8 .
مزیداربٹر چکن کرنچ ریپ ریسپی تیار ہے۔

Recipe Tips